Contact

Wilt u een camper komen bezichtigen?

Wij zijn niet het gehele jaar aanwezig, zonder afspraak naar een camper komen kijken is dan helaas ook niet mogelijk, wij zijn zeer flexibel, u kunt bij ons 7 dagen in de week komen kijken naar een camper, in de zomer periode zijn vaak alle campers onderweg en kunnen ze dus helaas ook vaak niet bezichtigd worden, u kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak om een camper te komen bezichtigen.

De campers staan in een goed verlicht en verwarmd pand, zo kunt u ook in de avond en op mindere dagen de campers komen bezichtigen.

Wij zijn op afspraak geopend, een camper bekijken is mogelijk van maandag t/m zondag van 09.00 tot 20.00 uur 

Contact formulier

Contactgegevens

Ons adres is:

Molenstraat 9a
6665BA Driel
Tel: 06-54787913
info@cvdcamperverhuur.com
www.cvdcamperverhuur.com

Wij zitten gevestigd in het dorpje Driel, dat is een klein dorpje naast Arnhem. Via de A50 zijn wij makkelijk te bereiken vanaf afslag 18 (Heteren), vanaf de snelweg is het slechts 5 kilometer naar onze vestiging.

Veel gestelde vragen 

^

Hoe zijn de seizoenen verdeeld?

Laagseizoen: 01 november t/m 31 maart
Middenseizoen: 01 april t/m 28 juni en 17 september t/m 29 oktober
Hoogseizoen: 29 juni t/m 16 september

^

Naar welke landen mag ik reizen?

Onze campers zijn in de verzekering gedekt voor alle EU landen inclusief Zwitserland, 

Let wel op dat onze campers op zomerbanden staan, wilt u naar een land reizen waar in die periode winterbanden verplicht zijn, dan bent u daar zelf voor verantwoordelijk.

^

Krijg ik uitleg over hoe de camper werkt?

Ons team legt u bij het ophalen van de camper uit hoe alles werkt, mocht er later toch iets onduidelijk zijn dan kunt u ons altijd bellen in noodgevallen wij zijn 24/7 bereikbaar op ons noodnummer.

^

Welke zenders kan ik ontvangen op TV?

Is de camper die u wilt huren of gehuurd heeft uitgerust met een televisie met automatische schotel? dan hoeft u alleen de schotel aan te zetten en deze zoekt zelf de juiste satelliet  waarmee u toegang heeft tot wel 60 zenders waaronder Duits en Engelstalig.

^

Kan ik vooraf de camper komen bekijken?

Ja, dit is uiteraard mogelijk mits de camper niet verhuurd is. Graag vooraf even bellen zodat wij een bezichtiging kunnen inplannen aangezien wij niet altijd aanwezig zijn.

^

Minimale eisen camperhuur

Onze verzekering stelt de eis dat de huurder minimaal 27 jaar oud dient te zijn en dient minmaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en geldig paspoort op het moment van de huuraanvraag.

^

Hoe zijn de campers verzekerd?

Al onze campers zijn WA Casco verzekerd, dat betekend dat ze All Risk verzekerd zijn met een eigen risico van €1250 per gebeurtenis, dit eigen risico kunt u verzekeren vanaf €8 per dag, rijd u dan schade dan krijgt u via uw verzekering de borg terug, zo gaat u onbezorgd op vakantie. 

^

Wat als ik pech onderweg krijg?

Als u met pech staat horen wij dat natuurlijk graag als eerste, u kunt ons via ons noodnummer 24/7 bereiken, op al onze campers zit pechulp road assistance, het nummer van de alarmcentrale vind u op de verhuur documenten, als de camper binnen een aantal uur gerepareerd kan worden kunt u uw weg vervolgen met de camper, is er toch iets anders aan de hand dan krijgt u een vervangend voertuig.

Camper Verhuur Driel

info@cvdcamperhuur.com

06-54787913

Molenstraat 9a | 6665BA Driel